Rasstandaard Stabijhoun                           Rasstandaard Wetterhoun

                                        Stambomen van onze honden

                           Wetter en Stabij.............de verschillen

    lees meer over de Wetterhoun op   www.dewetterhoun.nl  

                               castratie en sterilisatie

                                            

www.dehondencoach.com

 

 Natuurlijk opvoeden van honden

naar Jan Fennell the Dog Listener

Mijn naam is Irene Glansbeek. Ik werk onder de naam De HondenCoach ofwel de Nederlandse vrouw die naar honden luistert. De methode waarop mijn werk is gebaseerd, is ontwikkeld door Jan Fennell. Zij werd met haar bestseller De vrouw die naar honden luistert wereldberoemd.

In mijn werk draag ik de Amichien Bonding methode uit van Jan Fennell en kom ik bij de mensen thuis die een probleem hebben met hun hond.

 

De kracht van deze methode is dat het simpel en liefdevol  is, totaal niet moeilijk en bovenal altijd werkt!

 

De methode van Jan Fennell is gericht op het begrijpen van de taal van honden om een respectvolle verstandhouding tussen eigenaar en hond tot stand te brengen, zonder enige vorm van geweld of dwang. De hond is een roedeldier en heeft een leider nodig. Veel honden denken dat ze zelf de leiding hebben in een wereld die ze niet kennen en op die manier raakt de hond in de problemen want hij kan die job niet aan. Zon hond kan gaan grommen, blaffen, bijten, noem maar op. De eigenaar moet het respect als leider wel verdienen, rust en kalmte zijn daarbij belangrijk als ook het aangeven van  grenzen. Als daardoor de band met de hond wordt vergroot zal de hond zal meer gaan ontspannen en voelt hij zich er heerlijk bij.

 

Deze methode is SIMPEL, LIEFDEVOL n het WERKT.